magyar        english         русский

Cégünk felépítése

 

 

Az EVIG Kft. története

Az EVIG Elektromotor Energy Kft. forgógép gyártási tapasztalata az 1887. évi alapítástól napjainkig megszerzett ismereteken alapszik. A jogelődök több mint 110 éve foglalkoztak villamos berendezések tervezésével, gyártásával és kivitelezésével. Így például, megépítették a budapesti villamos-vasút hálózatot, a hozzátartozó áramfejlesztő telepeket; Magyarország milleneumának tiszteletére készült el a budapesti földalatti vasút, mely Európa első villamos földalattija volt. Az évek során gyarapított tudás és a mai kornak megfelelő gyártástechnológia eredményeként termékeink ma a világ 30 országában működnek, helyenként igen szélsőséges körülmények között, szolgálva ezzel megrendelőink sokrétű igényeit.

Az elmúlt négy évtizedben számos magyar ipari berendezésbe (daru, szerszámgép, szivattyú, villamos, lift, stb.) és számos felhasználói ágazatban (bányászat, kohászat, erőművek, építőipar, közlekedés) kerültek betervezésre és alkalmazásra vállalatunk termékei, és jelentek meg az export piacokon komplett ipari berendezések részeként. Jelenleg társaságunk tevékenységi körét alapvetően a villamos forgógép tervezés és gyártás, valamint motor- és generátorjavítás alkotják.

Jól képzett és sokéves tapasztalattal rendelkező fejlesztőmérnökök hatékony munkájukkal az új termékeinket partnereink konkrét igénye szerint dolgozzák ki.

A már kifejlesztett elektromos berendezéseinket természetesen megrendelésre szériaszerűen is gyártjuk, amelyek megfelelnek a feléjük támasztott legmagasabb igényeknek.

Társaságunk sikeres piaci munkája kapcsán termékeink a világ több mint 30 országába jutottak és jutnak el. Az EVIG nem csak márkanevet, hanem minőséget is jelent. Partnereink, akiknek szállítottunk rendszeresen visszatérnek, mivel különös tekintettel a minőségre és az árra a legjobbak között tartanak számon bennünket. Partnereinkkel hosszú távú együttműködési, karbantartási és fejlesztői kapcsolatot tartunk fenn, hogy termékeink minősége az adott helyen, adott célra a lehető legjobban megfeleljen.

Az EVIG egyik leghangsúlyosabb gyártási profilja az egyedi tervezésű, speciális kivitelű, nagyteljesítményű villamos gépek tervezése és gyártása 2MW feletti teljesítménytartományban is, akár egyenáramú, akár nagyfeszültségű felhasználásra.

 
© Copyright makrai 2005.